Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/rosmshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Zuhanyszűrő, csapszűrő, a bőröd védelmére | Egeszseges-ivoviz.hu

Zuhanyszűrő, - csapszűrő

Zuhanyszűrő, ami védi bőrödet a vízbe adagolt klórtól…

Érezted már kézmosás vagy fürdés során a klórozott víznek a maró,undorító szagát? Neked is száraz, viszketős, vagy ekcémás a bőröd?

A vízben lévő klórnak és a különböző bőr problémáknak szoros kapcsolata lehet egymással! Zuhanyszűrő használatával ezek nagy mértékben csökkenthetők!

A vezetékes vizet a vízszolgáltató cégek az esetleges fertőzések elkerülése érdekében klórral fertőtlenítik. Ami hatékony fertőtlenítő szere a víznek, az káros a bőröd, a hajad, és a tüdőd számára. A klór veszélyes méreg, ami károsítja és roncsolja az élő sejteket!

Fürdéskor, vagy zuhanyzáskor, a meleg víz hatására a bőr pórusai kitágulnak és a vízben oldott klór könnyedén felszívódik. A meleg vízgőzben pedig klórgázzá alakul, és a légzés során a tüdőbe jutva gyengítheti az immunrendszert, és károsíthatja szervezetet.

A vízben lévő klór felelős lehet a bőrödnek a különböző elváltozásaiért. Pl.: bőrszárazság, bőrpír, bőr viszketés, ekcémás jellegű elváltozások, allergiás tünetek megjelenéséért, kialakulásáért.

A fürdővizet klórtalanítani zuhanyszűrő használatával javasoljuk és megtapasztalhatod, mennyivel kellemesebb, és egészségesebb a zuhanyozás, és a fürdés!

Mind a(z) 3 találat megjelenítése

error: