Charm E30S ozmózis víztisztító

86 500 Ft

Garantáltan jó minőségű, tartályos, 5 lépcsős ozmózis víztisztító, konyhai, pult alatti kivitel.
A Charm E30S víztisztítók már 15 éve bizonyítanak Magyarországon. Tökéletes működés, kiváló vízminőség, 5 év garanciával.

Leírás

Charm E30S víztisztító

A Charm E30S víztisztító garantáltan jó minőségű, hagyományos, 5 lépcsős ozmózis víztisztító, konyhai, pult alatti kivitel. Megbízhatóság, és hosszú élettartam jellemzi. Elsősorban azon érdeklődőknek ajánljuk, akik szeretnék a vezetékes vizet megtisztítani a gyógyszer, hormon, és vegyi szennyeződésektől is. Alap víztisztító, melyet olyan helyekre javasoljuk, ahol a vízvezeték hálózati nyomása eléri a 3,5 bar-t, mivel a hálózatban lévő víz nyomásával működik. Nem igényel elektromos ellátást. A vezetékes víz után tisztítására alkalmas.

  • a konyhai mosogató alá szerelhető víztisztító készülék
  • a minimális helyigénye egy 45 cm-es szekrény
  • 5 lépcsős szűrőrendszerú
  • 12 literes puffer tartály (9- 10 liter víz mindig rendelkezésre áll)
  • 190 liter/nap tiszta víz kapacitás (hálózati nyomásfüggő)
  • mechanikus záró szelep (tartálytelítettség esetén lezár)
  • minimum 3,5 bar hálózati nyomást igényel

A Charm E30S víztisztító garantáltan a legjobb minősítésekkel rendelkező szűrőket, membránt, (Filmtec – USA) csatlakozókat, tartalmazó víztisztító berendezés, mely már 15 éve bizonyítanak Magyarországon.  Az egyik legrégebben forgalmazott, és leginkább megbízhatónak bizonyult ozmózis víztisztító berendezések egyike. A víz tényleges tisztítását az ozmózis membrán végzi, ami a víztisztító lelke. A tisztítási méret 0.0001 mikron. Ennek köszönhetően egy alacsony oldott anyag tartalmú lágy, selymes ízű vizet kapunk. Az ebből főzött teák, kávék, és ételek íze sokkal finomabb, és zamatosabb. Ebben a vízben, garantáltan nincs, hormon, gyógyszer és egyéb ivóvízbe nem illő veszélyes anyag. A Charm E30S víztisztítóhoz tartozik egy NSF minősítéssel rendelkező 12 literes puffer tartály, melyből mindig 9 – 10 liter tiszta vizet tudunk főzésre, ivásra felhasználni. A víz kivételét követően, automatikusan újra indul a tisztítási folyamat, és a tartályt ismét feltölti a berendezés tisztított vízzel. Minden víztisztító készülék tesztelve, fertőtlenítve, és szerelésre előkészítve kerül forgalomba. A csomagban még a telepítéshez szükséges csatlakozók, segédanyagok, telepítési útmutató, és egy kerámia betétes tisztavíz csap található. A Charm E30S víztisztító berendezés közvetlenül a hálózati vízre szerelhető. A hálózatban lévő víznyomást felhasználva tisztít. Minimális víznyomás igénye 3,5 bar. Amennyiben a hálózati víz nyomása nem éri el a 3,5 bart, a Charm E30 nyomásfokozó szivattyús víztisztítót válassza.

Garancia:

5 év teljeskörű (feltétele az éves karbantartások megrendelése) Gyártó: Champ Design Co., Ltd. Minősítések és engedélyek: CE, NSF, WQA, FDA, ÁNTSZ.

error: