Akció!

CSM 180 GPD ozmózis membrán

Original price was: 22 000 Ft.Current price is: 19 950 Ft.

A CSM 180 GDP-s membránok a tartály nélküli, direkt átfolyású Puricom Binature ozmózis víztisztítókhoz ajánljuk. Ugyanakkor minden olyan víztisztítóba  használhatóak, ahol nagyobb (29 liter/ óra) vízhozamra van szükség.

Kategória:

Leírás

A CSM 180 GDP -s ozmózis membránokat kifejezetten

a lakossági ozmózis víztisztító berendezések számára tervezték, a jó minőségű tisztított víz előállítására. A CSM ozmózis membránokat Koreában gyártja a Toray Advanced Materials Korea. 

Ezeket a jó minőségű fordított ozmózis membránokat elsősorban a Puricom Binature tartály nélküli ozmózis víztisztítóhoz ajánljuk. Felhasználhatóak minden olyan tartálynélküli ozmózis víztisztítóhoz, ahol a nagy vízkapacitás fontos.

Ilyen pl: a PurePro M800DF víztisztító is. Ez a normál méretű ro membrán illeszkedik a normál  2,5″ méretű ozmózis membránházba. Csere szabatos még a PurePro 200 GDP-s ro membránnal.

A CSM 180 GDP-s RO membrán speciális felépítése lehetővé teszi, hogy rendkívül alacsony nyomáson is megfelelően üzemeljen. Ezért olyan helyeken is beépíthető a különböző ozmózis víztisztítókba, ahol a víznyomás alacsony, és nem áll rendelkezésre nyomásfokozó szivattyú. Itt a víznyomás minimális igénye 1,4 bar.

Hatékonyan távolítja el a vízből a szilárd szerves és szervetlen részecskék, bizonyos baktériumok é.s vírusok
94 – 98% – át. Tisztítási rés mérete 0,0001 mikron, ezért kiszűri a 0,0001 mikronnál nagyobb méretű elemeket.
A tisztítási százalék változhat a működési feltételek (víz nyomása, víz szennyezettsége) függvényében.

Leírás:

  • Elsősorban a Puricom Binature víztisztítók csere membránjaként használatos
  • Kiszűri a 0,0001 mikronnál nagyobb méretű szennyeződéseket
  • Víz termelése naponta 180 gallon/nap. (685 liter) kb. 29 liter/óra
  • Eltávolítja az összes káros anyagot a vízből, beleértve a baktériumokat, az arzént, a nitrátokat, a mikrobákat, hormon, és vegyianyag származékokat, és a víz keménységet is.
  • Magas TDS esetén is stabilitás működést biztosít
  • Szabványos mérete miatt minden 2,5″ méretű RO membránházban használható
  • Az NSF 58 minősítéssel is rendelkezik

CSM 180 GDP termék információ:

Modell szám: RE2012-LPF
Anyaga: poliamid (PA) 
Üzemi nyomás: 3,0 – 6,0 bar
Ideális nyomás: 4,5 bar
Működési hőmérséklet: 4-45 ° C
Kapacitás: 180 GDP – 685 liter/nap
Szűrési hatékonyság: 96 – 98%
Szűrési rés méret: 0,0001 mikron
Élettartam: 24 – 36 hónap

Az ozmózis membránokat a vezetékes hideg víz kezelésére, és tisztítására fejlesztették ki. Mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz tisztítására NEM alkalmasak! A fordított ozmózis membrán élettartama nagyban függ a tisztítandó víz szennyezettségétől, vas tartalmától, és keménységétől.

Azért, hogy az RO membrán élettartama több év is lehessen, a nyers vízet előszűrőkkel szűrni kell! Ennek érdekében a membrán előtti szűrőket fontos évente cserélni!

A CSM 200 -as ozmózis membrán élettartama 2 – 3 év. Azonban cseréje mindenképpen indokolt, ha a teljes oldott szilárdanyag (TDS) értéke meghaladja a az 50 ppm -et.

Az ozmózis membránok cseréjéről itt talál egy leírást.

Fordított ozmózis víztisztítójának szervízelését, szűrőcseréjét bízza szakembereinkre! Cégünk több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik fordított ozmózis víztisztítók szervízelésében, karbantartásában!

Víztisztító szervíz és szűrőcsere megrendelése itt!

error: