CSM 50 GPD ozmózis membrán

10 800 Ft

A CSM lakossági RO membránjainak használatával a vírusok 100% -át és a kémiai anyagok több mint 98% -át vagyunk képesek eltávolítani a vízből.

Kategória:

Leírás

A CSM 50 GDP -s ozmózis membránokat kifejezetten

a lakossági ozmózis víztisztító berendezések számára tervezték, a jó minőségű tisztított víz előállítására. A CSM ozmózis membránok gyártója, a Toray Advanced Materials Korea. 

Ezek a lakossági ozmózis membránok felhasználhatóak szinte az összes ismert ozmózis víztisztítóba. Ez a normál méretű fordított ozmózis membrán illeszkedik a normál  2,5″ méretű RO membránházba. Csere szabatos a Filmtec, és a Vontron membránokkal. 

Hatékonyan távolítja el a vízből a szilárd szerves és szervetlen részecskék, bizonyos baktériumok és vírusok
94 – 98% – át. Tisztítási rés mérete 0,0001 mikron, ezért kiszűri a 0,0001 mikronnál nagyobb méretű elemeket. A tisztítási aránya a működési feltételek függvényében változhat.

Leírás:

  • Minden lakossági RO víztisztítóhoz használható
  • Kiszűri a 0,0001 mikronnál nagyobb elemeket.
  • Víz termelése naponta 50 gallon/nap. (190 liter) kb. 8 Liter/óra
  • Eltávolítja az összes káros anyagot a vízből, beleértve a baktériumokat, az arzént, a nitrátokat, a mikrobákat, hormon, és vegyianyag származékokat, és a víz keménységet is.
  • Magas TDS esetén is stabilitás működést biztosít
  • 100% ban száraz membrán maximalizálja az eltarthatósági időt
  • Szabványos mérete miatt a 2,5″ méretű RO membránházban használható
  • Az NSF 58 minősítéssel is rendelkezik

CSM 50 GDP termék információ:

Modell szám: RE1812-50
Anyaga: poliamid (PA) 
Üzemi nyomás: 3,0 – 6,0 bar
Ideális nyomás: 4,5 bar
Működési hőmérséklet: 4-45 ° C
Kapacitás: 50 GDP – 190 liter/nap
Szűrési hatékonyság: 96 – 98%
Szűrési rés méret: 0,0001 mikron
Élettartam: 24 – 36 hónap

Az ozmózis membránokat a hálózati hideg víz tisztítására, és kezelésére fejlesztették ki. NEM használhatóak mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz tisztítására! Az ozmózis membrán élettartama függ a tisztítandó víz szennyezettségétől, vas tartalmától, és keménységétől.

Azért, hogy az RO membrán élettartama több év is lehessen, a nyers vízet előszűrőkkel szűrni kell! Ennek érdekében a membrán előtti szűrőket fontos évente cserélni!

A CSM 50 -es RO membrán életciklusa 2 – 3 év. Ugyanakkor cseréje mindenképpen javasolt, ha a teljes oldott szilárdanyag (TDS) értéke meghaladja a tisztított vízben az 50 PPM -et.

Az ozmózis membránok cseréjéről itt talál egy leírást.

Ozmózis víztisztítója szervízelését, karbantartását bízza szakemberekre! Cégünk több évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik ezen a téren. Ozmózis víztisztító szervizelése és szűrőcsere megrendelése itt!

 

error: