Filmtec 50 GDP ozmózis membrán

14 950 Ft

A Filmtec membránokat a Dow Chemicals – USA gyártja a legmagasabb minőségű anyagból (vékonyrétegű poliamid-kompozit) és a legmagasabb minőségi színvonalon, mely hatékony szűrést és hosszabb élettartamot biztosít.

Leírás

A Filmtec 50 GDP -s ozmózis membránokat kifejezetten

úgy tervezték, hogy a lakossági ozmózis víztisztítókhoz a tiszta, és jó minőségű főzővízet, és ivóvízet biztosítsák. Eredeti Filmtec ro membrán, melyet a DOW Chemicals gyárt az USÁ ban. Több szabványnak is megfelel, és rendelkezik NSF tanúsítvánnyal is.

Ezek a minőségi ozmózis membránok alkalmasak minden 5 lépcsős fordított ozmózis víztisztító berendezésbe, aminek a standard 2,5″ méretű RO membránháza van.

Hatékonyan távolítja el a vízből a szilárd szerves és szervetlen részecskék, bizonyos baktériumok és vírusok
95 – 99% – át. Tisztítási rés mérete 0,0001 mikron átmérőjű, ami azt jelenti, hogy kiszűri a 0,0001 mikronnál nagyobb elemeket. Összehasonlítás képpen! Az emberi haj átmérője 80 – 100 mikron.

Leírás:

  • A legtöbb lakossági ozmózis víztisztítóhoz felhasználható
  • Az USA-ban készült
  • 0,0001 mikron átmérőjű, ami azt jelenti, hogy kiszűri a 0,0001 mikronnál nagyobb elemeket.
  • Naponta 50 galon tisztításra képes (190 liter) kb. 8 Liter/óra
  • Eltávolítja az összes káros anyagot a vízből, beleértve a baktériumokat, az arzént, a nitrátokat, a mikrobákat, hormon, és vegyianyag származékokat, és a víz keménységet is.

Filmtec 50 GDP termék információ:

Modell szám: TW 30-1812
Anyaga: TFC (Thin Film Composite)
Üzemi nyomás: 3,0 – 6,0 bar
Ideális nyomás: 4,5 bar
Működési hőmérséklet: 4 – 45°C
Kapacitás: 50 GDP – 190 liter/nap
Szűrési hatékonyság: 96 – 98%
Szűrési rés méret: 0,0001 mikron
Élettartam: 36 – 60 hónap

Az ozmózis membránokat használati hideg víz szűrésére, és kezelésére fejlesztették ki, ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére. Az RO membrán élettartama nagy mértékben függ a kezelendő víz szennyezettségétől, vas tartalmától, és a víz keménységétől.

Annak érdekében, hogy az ozmózis membrán élettartama több év lehessen, a bemenő víz előszűrését biztosítani kell!  Ennek érdekében az előszűrőket maximum évente cserélni szükséges!

A Filmtec ozmózis membrán cseréje javasolt, amikor a teljes oldott szilárdanyag (TDS) a tisztított vízben az 50 ppm -et meghaladja. Illetve 4 – 5 évente mindenképpen cserélni szükséges.

Az ro membránok cseréjéről itt talál egy leírást.

Ha víztisztítója karbantartását, szervízelést szakemberekre bízná, cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársakkal áll a rendelkezésére! Víztisztító karbantartás és szervíz megrendelése itt!

 

error: