Akció!

RO 102-A mini ozmózis víztisztító

57 990 Ft

Konyhai pultba építhető, hagyományos 5 lépcsős felépítésű ozmózis víztisztító berendezés hozzá tartozó 14 literes fém puffer tartállyal, külön tisztavíz csappal, 4 év garanciával! Eladás győztes víztisztító.

RO 102-A Mini ozmózis víztisztító

Egy kedvező árú, hagyományos felépítésű, 5 lépcsős fordított ozmózis rendszerű, pult alatti víztisztító berendezés.

Az RO 102-A mini víztisztító, a kategória egyik legalaposabban megtervezett, és legtetszetősebb víztisztítója.

A konyhai mosogató szekrénybe javasoljuk beszerelni, a mosogató medence alá. Ha itt kevés hely áll rendelkezésre, még további megoldások szóba kerülhetnek. A vízhálózat nyomásának segítségével tisztítja a vizet. Működése ezért elektromos áramot nem igényel.

Az RO 102-A Mini víztisztító berendezéseket ajánljuk

az egészség tudatos embereknek, akik az ivóvizből el szeretnék távolítani a klórt, a vegyianyagokat, hormon, gyógyszer és vegyszer molekulákat.

Az RO 102-A víztisztító egy fordított ozmózis elvén működő berendezés, melyben tényleges tisztítási folyamatot a ozmózis membrán segítségével végzi. Az RO membránnak a tísztítási mérete 0.0001 mikron. Ennek eredménye képpen egy lágy, selymes ízű, kellemes ozmózis vizet kapunk. Az ozmózis víz hatékonyan képes a szervezetünket hidratálni, méregteleníteni, és a bennünk lerakódott salakanyagoktól megszabadítani.

Az RO 102-A víztisztító tartozéka egy NSF minősítéssel rendelkező 14 literes fém víztartály (puffer tartály), mely képes egy család főző és ivóvíz  igényét kielégíteni. A tartályban mindig rendelkezésünkre áll 9 – 10 liter tisztított víz. A víz kivételét esetén, automatikusan indul a tisztítási folyamat, és a tartály újra teli töltődik..

A berendezések gyárilag tesztelve, fertőtlenítve, és szerelésre előkészítve kerülnek szállításra. Az egységcsomagban találhatóak még a telepítéshez szükséges csatlakozók, segédanyagok, telepítési útmutató, és egy kerámia betétes, esztétikus kialakítású, krómozott tisztavíz csaptelep.

A víztisztító berendezés közvetlenül a hálózati vízre szerelhető. A hálózati víznyomást felhasználva tisztít. Minimális víznyomás igénye 3,5 bar. Amennyiben a hálózati víz nyomása nem éri el a 3,5 bart, úgy válassza a RO 102 P nyomásfokozó szivattyúval szerelt víztisztító berendezést.

Garancia: 4 év teljeskörű, és 10 év vízminőség garancia
(a garancia feltétele az éves karbantartások elvégzése)
Gyártási hely: Taiwan
Engedélyek és minősítések: CE, NSF, WQA, OTH

Figyelmeztetések!

1, A készülék csak a 201/2001. (X.25) kormányrendeletben előírt víz tovább tisztítására alkalmas.
2, A szűrőbetétek, és az ozmózis membrán élettartama korlátozott. Ahhoz, hogy a víz minősége garantáltan jó legyen, víztisztító berendezés rendszeres időközönkénti karbantartást, illetve fertőtlenítést igényel.
Javasolt karbantartási ciklus: évente javasolt az előírt karbantartás elvégzése!

Az RO 102-A műszaki jellemzői:

Méretek: 420 x 370 x 140 mm
Tartály: 280 x 430 mm (átmérő x magasság)
Súly: 12 kg.
Bemenő víz hőmérséklete: max. 40 C fok / min. 2 C fok
Bemenő víz maximális oldott anyag tartalma max. 2000 ppm,
Beérkező nyomás: min 3 bar/ max 7 bar.
Névleges teljesítmény: 200 liter/nap
Elektromos áram: nem igényel

A szűrő csere javasolt ideje:
5 mic. PP üledék szűrő:  max 12 hónap
GAC szén előszűrő:         max 12 hónap
1 mic. PP üledék szűrő:  max 12 hónap
Ozmózis membrán:         max 3 év
Utó-szénszűrő:                 max 12 hónap

  • Szűrők: 5 mikronos PPüledék szűrő - kiszűri a mechanikai szennyeződéseket, valamint a víz zavarosságáért felelős anyagokat.
    A szűrő anyaga: polipropilén, áteresztőképessége: 5 mikron
  • GAC szemcsés szén előszűrő - Kókuszdióhéjból előállított GAC (Granular Activated Carbon) = szemcsés szerkezetű aktívszén szűrőbetét. Eltávolítja azokat az anyagokat, amelyek a víz kellemetlen szagát és ízét okozzák. Kiszűri a vízből a klórt, trihalometánokat, valamint a különböző szerves anyagokat.
  • 1 mikronos PP üledék szűrő - mely a GAC szűrőből kijövő esetleges szénport és az előszűrőn átjutott szennyeződéseket szűri ki.
    A szűrő anyaga: polipropilén, áteresztőképessége: 1 mikron
  • Vontron 75 GDP-s ozmózis membrán  - a víztisztító készülék „lelke”. A membrán anyaga: spirálisan feltekert poliamid, áteresztőképessége: 0,0001 mikron Max. napi megtisztított vízmennyiság: 200 l/nap
  • Az utó szénszűrő - a víztisztítóhoz tartozó tartályból kifolyó vizet frissíti fel, és kiszűri az esetlegesen fennmaradó szag és ízrontó anyagokat

Az RO 102-A víztisztító dobozának tartalma:

• RO 102-A ozmózis víztisztító berendezés
• Forma tervezett krómozott tisztavíz csaptelep
• A csap csatlakoztatásához szükséges csatlakozók
• Készlet a szennyvíz csatlakozáshoz
• 3/8”-os bekötő csatlakozó
• Hálózati Elzáró szelep (kék) 1”-os csatlakozással
• 1/4”-os fehér cső
• 75 GDP –s Vontron RO membrán
• 14 literes speciális fém tisztavíz tartály (élelemiszeripari minőség)

 

 

error: