Szűrőbetét készlet Charm M102 víztisztítóhoz, 3 db. Easy Twist

11 850 Ft

Eredeti gyári csere szűrőbetét készlet Charm M 102 ozmózis víztisztító berendezésekhez. Az éves karbantartás során szükséges a cseréjük.

Leírás

Charm M 102 víztisztítóhoz Easy Twist 3 db-os szűrő készlet

A készlet tartalmazza a 4 fokozatú RO rendszer 2 előszűrőjét, és 1 utószűrőjét. Cseréjük évente javasolt.
Az új szűrő csatlakozás kialakításának köszönhetően, ezek a betétek rendkívül higiénikusak, és mikrobiológia szempontból biztonságosak.

A 3 db-os szűrőbetét készlet tartalma:

  • 1 db. 5 mikron PP üledék előszűrő. Kiszűri a lebegő anyag szennyeződéseket (homok, iszap, rozsda, lebegő szilárd anyagok). Tokozott műnyag házban van, és Easy Twist bajonett záras csatlakozással ellátott, melynek köszönhetően cseréje pillanatok alatt, bárki számára könnyedén elvégezhető.
  • 1 db. granulált aktív szén szűrőbetét. Kiszűri a vízben lévő klórt, nehéz fémek egy részét, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt, szerves szennyeződéseket. Tokozott műnyag házban van, és Easy Twist bajonett záras csatlakozással ellátott szűrőbetét.
  • 1 db. préselt aktív szénblokk utószűrő. Ez a rendszer 4. lépcsője. Feladata az RO membránból kijövő víz kezelése. Javítja a víz ízét és illatát.Tokozott műnyag házban van, és Easy Twist bajonett záras csatlakozással ellátott szűrőbetét.

A szűrők cseréje rendkívül egyszerű, és szerszám nélkül könnyedén, bárki által gyorsan elvégezhető. Egyszerűen elfordítja negyed fordulatot a régi szűrőt, és kiveszi a helyéről. Majd az újat a helyére behelyezve, szintén egy negyed fordulattal azt rögzíti.

Easy Twist szűrőbetét termék információ:

Üzemi nyomás: max. 6,0 bar
Ideális nyomás: 4,5 bar
Működési hőmérséklet: 4-45 ° C
Élettartam: 6.000 liter, vagy 12 hónap

Tanúsítvány: NSF   
Származási hely: Taiwan
Felhasználható:
Charm M 102, Charm CW 201, Charm CW 929 víztisztító modellekhez

Figyelem! A szűrőbetéteket használati hideg víz utó tisztítására fejlesztették ki, ezért mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére nem használhatóak. Élettartamukat befolyásolja a víz keménysége, és szennyezettsége.

A víztisztító éves karbantartása, nem csak a szűrőbetétek cseréjéből áll. A részletes és szakszerű karbantartáshoz kérjen tőlünk szakmai útmutatást, vagy rendelje meg szerviz szolgáltatásunkat.

 

error: