Vontron 75 GDP -s ozmózis membrán

12 500 Ft

A Vontron 75 magas minőségű fordított ozmózis membrán, melyet széles körben használnak a háztartási ozmózis víztisztítókhoz. Kiváló minőségű vízszűrést biztosít a víztisztítók széles körében.

Leírás

A Vontron 75 GDP -s ozmózis membránokat kifejezetten

úgy tervezték, hogy a lakossági RO víztisztító berendezések a jó minőségű tiszta főzővízet, és ivóvízet biztosíthassák. A Vontron ozmózis membránok gyártója, a Vontron Technology Co.,  Rendelkezik az NSF 58 minősítéssel, és ezenkívül is még ANSI szabvány szerint is tesztelt.

Ezek a fordított ozmózis membránok felhasználhatóak szinte az összes ismert ozmózis víztisztítóba. Szabványos mérettel rendelkezik, hogy minden 2,5″ méretű RO membránházba tökéletesen illeszkedjen. Minden membrán 100% ban száraz, és hosszabb eltarthatóságú csomagolásban van.   

Hatékonyan távolítja el a vízből a szilárd szerves és szervetlen részecskék, bizonyos baktériumok és vírusok
94 – 98% – át. Tisztítási rés mérete 0,0001 mikron, ezért kiszűri a 0,0001 mikronnál nagyobb méretű elemeket. A tisztítási aránya a működési feltételek függvényében változhat.

Leírás:

  • Lakossági fordított ozmózis víztisztítóhoz használható
  • Kiszűri a 0,0001 mikronnál nagyobb elemeket.
  • Naponta 75 gallon víz tisztítására képes (285 liter) kb. 11 – 12 Liter/óra
  • Eltávolítja az összes káros anyagot a vízből, beleértve a baktériumokat, az arzént, a nitrátokat, a mikrobákat, hormon, és vegyianyag származékokat, és a víz keménységet is.
  • Innovatív vékony rétegű kompozit membrán kialakítás
  • Magas TDS esetén is stabilitás működést biztosít
  • 100% ban száraz membrán maximalizálja az eltarthatósági időt
  • Szabványos méretek az általánosan rendelkezésre álló házakba illeszthetőek
  • Az NSF 58 minősítésre jogosult
  • Az RO 102-A víztisztítók ezzel a membránnal vannak szerelve

Vontron 75 GDP termék információ:

Modell szám: ULP1812-75
Anyaga: TFC (vékony film kompozit)
Üzemi nyomás: 3,0 – 6,0 bar
Ideális nyomás: 4,5 bar
Működési hőmérséklet: 4-45 ° C
Kapacitás: 75 GDP – 285 liter/nap
Szűrési hatékonyság: 96 – 98%
Szűrési rés méret: 0,0001 mikron
Élettartam: 24 – 36 hónap

Az ozmózis membránokat a hálózati hideg víz tisztítására, és kezelésére fejlesztették ki. Ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére. Az ozmózis membrán élettartama függ a tisztítandó víz szennyezettségétől, vas tartalmától, és keménységétől.

Annak érdekében, hogy az RO membrán élettartama több év is lehessen, a nyers víz előszűrését fontos biztosítani! A membrán előtti előszűrőket évente cserélni szükséges!

A Vontron 75 ozmózis membrán cseréje akkor javasolt, ha a teljes oldott szilárdanyag (TDS) a tisztított vízben az 50 PPM -et meghaladja. Illetve 2 – 3 évente mindenképpen cserélni szükséges.

Az ro membránok cseréjéről itt talál egy leírást.

Ha víztisztítója karbantartását, szervízelést bízza szakemberekre! Cégünk több évtizedes tapasztalattal bíró munkatársakkal áll a rendelkezésére! Víztisztító karbantartás és szűrőcsere megrendelése itt!

 

error: