A legjobb víztisztító berendezés kiválasztása

 

A legjobb víztisztító berendezést keresi? Eldöntötte, hogy víztisztítót vesz, de nem tudja, melyik készüléket válassza?

Számtalan víztisztító berendezést lehet vásárolni. Különböző technológiájú, különböző márkájú, méretű és természetesen különböző árfekvésű termék vásárolható. Ekkora választéknál tényleg lehetetlen magabiztosan rábökni egyre és azt mondani, hogy ez lesz az ideális számomra és a családom számára. Nem kevés pénzről szól a dolog, ezért érthető, ha alaposan átgondolunk egy ilyen döntést.

Igazából nem lehet kijelenteni azt, hogy van egy legjobb víztisztító berendezés, ami mindenben felülemelkedik a többinél. Minden ember, minden család igényei, lehetőségei és vízfogyasztása más és más. Különböznek az elképzelések, különböznek az elvárások. Éppen ezért nem lehet egy terméket kiválasztani.

Csak, hogy néhány típust említsünk… Csapra szerelhető vízszűrő, asztali víztisztító készülék, ozmózis víztisztító, hálózati vízszűrő, vízszűrő kancsó, klórmentesítő csapszűrő, zuhanyszűrő, lúgosító vízionizátor, vízlágyító berendezés, hidrogénes víz készítő készülék… Csoda, ha az emberek nagy része nem tud eligazodni ennyi szakkifejezés között?!

Ennek az lehet az eredménye, hogy nem döntenek és nem vásárolnak. Így nem részesülnek azokból az előnyökből sem, melyet számos ügyfelünk és mi magunk is élvezünk hosszú évek óta tartó víztisztító készülék használat után. Az is előfordulhat, hogy elhamarkodott, rossz döntést hoz és az összes víztisztító berendezéstől elmegy a kedve.

Hogyan válasszak víztisztító berendezést?

Egyik lehetőséget se szeretnénk, úgyhogy sorra vesszük azokat a típusokat, amik közül választhat! Ez alapján már könnyebb lesz eldönteni, hogy Önnek, melyik felel meg a legjobban.
Fontos, hogy nem szakkifejezésekkel, szakmának írt elemzésekkel és leírásokkal fog találkozni, hanem közérthető és lényegre törő tényekkel! Olyanoknak írunk, akik nem szakmabeliek, egyszerűen csak egy jó döntést szeretnének hozni víztisztító témában.

Csapra szerelhető víztisztító

Mi az a csapra szerelhető víztisztító?

A csapra szerelhető víztisztító azt jelenti, hogy közvetlenül a konyhai mosogató csapra szerelünk fel egy vízszűrővel ellátott berendezést, ami az alapvető szennyeződéseket szűri ki. Ilyenek pl.: a szabad, és a vízben kötött aktív klór és annak származékai, a csőhálózatról a vízbe kerülő lebegőanyag szennyeződések (iszap, rozsda). Valamint szűri az íz és szagrontó anyagok bizonyos százalékát.
Fontos! A csapra szerelhető víztisztító és az asztali víztisztító megnevezés egymás szinonímája. Ugyanazokat a készülékeket foglalják magukba. Van ahol az egyikkel, van ahol a másikkal lehet találkozni.

Csapra szerelhető víztisztító előnye

Bárki által egyszerűen felszerelhető, szinte minden normál kivitelű konyhai mosogató csapra. Kedvező beszerzési árral és alacsony éves szűrőcsere költséggel rendelkezik. Kevés helyet foglal el a konyhai pulton. Lényegesen javít az ivóvíz élvezeti értékén. Hordozható, tehát utazáskor, nyaraláskor könnyedén magunkkal vihetjük és bárhol felszerelhetjük.

Csapra szerelhető víztisztító hátránya

Szűrési képességei korlátozottak, ezért hatékonysága nem mondható kielégítőnek. Látványa sok esetben zavaró lehet. A mosogató medence mellett néha útban lehet.

Kinek ajánlott?

Aki szeretné kipróbálni a tisztább víz fogyasztásának előnyeit, de anyagi lehetőségei szűkösek. Kevés hely áll rendelkezésére, ahová a nagyobb, de hatékonyabb berendezéseket nem tudja telepíteni.

Csapra szerelhető víztisztító ár

Termék megvásárlása: 9.000,- Ft – tól  21.000,- Ft – ig.

Aktív szenes víztisztító

Mi az az aktív szenes víztisztító?

Ezeknek a készülékeknek a pult alatti beszerelése szükséges, méretéből adódóan. A tisztított vizet egy külön beépített csapon tudjuk kiengedni. A víztisztító része aktív szénnel működik, ami megszűri a vizet. Átengedi az ásványi anyag tartalmat, viszont bizonyos szennyeződéseket, mint a hormonok, kemikáliák egy része, szintén átengedi. A szűrőn fenn akadó szennyeződések miatt rendszeres időközönként cserélni kell a szűrőt.
Nevezhetjük pult alatti víztisztítónak is.

Aktív szenes víztisztító előnye

Számos szennyeződést kiszűr és az ásványi anyag tartalmat is meghagyja, így nem szükséges az ásványi anyag pótlás.

Aktív szenes víztisztító hátránya

Bizonyos szennyeződéseket átereszt, illetve a szűrőn fenn akadó szennyeződések továbbra is érintkeznek a megszűrni kívánt vízzel.

Kinek ajánlott?

Aki hatékony víztisztításra vágyik, pult alatt már több hellyel rendelkezik, de nem szeretne ozmózis víztisztító berendezést, annak ára, fenntartási költsége, és terjedelmesebb mérete miatt.

Aktív szenes víztisztító ár

Termék megvásárlása: 30.000,- 46.000,- Ft- ig
Termék éves karbantartása: 8.000,- 20.000,- Ft- ig

Ozmózis víztisztító

Mi az az ozmózis víztisztító?

Az ozmózis víztisztító nem csak megszűri, hanem külön is választja a vizet a szennyeződéstől. Az ozmózis membrán nem enged át szinte semmi mást, csak a vízmolekulákat.

Ez ma a legmodernebb és leghatásosabb víztisztítási technológia! Bizonyos értelemben a „legjobb víztisztító berendezés”.
Az űrhajózás, a gyógyszeripar, az élelmiszeripar, a haditengerészet is ezt a megoldást használja. Többek között a sós víz ihatóvá tételére, az üdítőital gyártásra, a művese kezelések esetében és a vezetékes víztisztításra használják. pl.: USA-ban, Izraelben, Korzikán, stb.

Ozmózis víztisztító fajtái

1, Tartályos kivitel: nagyobb helyet foglal, de olcsóbb a vásárlása, és üzemeltetése.
2, Tartály nélküli kivitel – közvetlen átfolyású víztisztító: – itt nincs puffer tartály, a hálózati víz követlenül megtisztítva vételezhető.

Ozmózis víztisztító előnye

Kiváló minőségű vizet ihatunk otthonunkban. Nem kell félnünk, hogy bármilyen szennyező anyag kerül a szervezetünkbe a vízfogyasztás által. A vezetékes vízben előforduló hormon, gyógyszer és vegyi anyag maradványokat is képes kiszűrni.
Az ozmózis víz alacsony oldott anyag tartalmának köszönhetően kiváló méregtelenítő hatású. Az ozmózis vízzel főzött italoknak, leveseknek érezhetően jobb lesz az íze, illata, aromája. Nincs többé vízkő a vízforralóban, kávéfőzőben. Az ozmózis vizet jobban szeretik a kisállatok, virágok. A gyermekeknek nem kell cukrozott üdítőket vásárolni.

Ozmózis víztisztító hátránya

A legtöbb helyet foglalja el a konyhaszekrényben. Beszereléséhez szakember ajánlott.
Rendszeresen karban kell tartani. Költségei magasabbak a készülék vásárlásakor és a karbantartáskor is. Ez azonban még mindig olcsóbb, mintha palackos vizet vásárolna nap, mint nap!
Az ozmózis víztisztító által adott víz mennyisége korlátozott. Főleg a tartályos típusoknál. Egyszerre maximum 9 – 10 liter víz áll a rendelkezésünkre.
A tartály nélküli átfolyós (közvetlen átfolyású) ozmózis víztisztítók, képesek akár óránként 60 – 80 liter tisztítására is. A tisztítandó víz mennyiségét itt az ozmózis membrán teljesítménye határozza meg.

Kinek ajánlott?

Aki maximális védelmet szeretne nyújtani családjának és a legtisztább ivóvizzel ellátni. Kedveli a lágy, selymes, ivóvizet! Tisztában van a vízben található hormonok, vegyi anyagok egészségre gyakorolt hatásával. A magasabb költségek ellenére is inkább a leghatékonyabb víztisztító technológiát részesíti előnyben.

Ozmózis víztisztító ár

Termék megvásárlása: 50.000,- Ft- 350.000,- Ft- ig
Termék éves karbantartása: 14.000,- Ft– 25.000,- Ft- ig

Hidrogénes víz készítő készülék

Mi az a hidrogénes víz készítő készülék?

A hidrogénes vízet egy hidrogénes víz készítő készülék állítja elő. Tehát azt jelenti, hogy hidrogénnel dúsított vizet állít elő a szűrt, tisztított vízből. A hidrogénes vizet nevezik csodavíznek is, mivel számos dokumentált eset van, amikor komoly betegségből gyógyultak meg emberek.

Hidrogénes víz készítő készülék előnye

Kiválóan hidratál, vitalizál, és energiával tölti fel a fáradt szervezetet.
Támogatja az öngyógyító folyamatokat. Nagyon erős antioxidáns, semlegesíti a szervezetben lévő szabadgyököket. Hatékonyan méregteleníti a szervezetet.

Hidrogénes víz készítő készülék hátránya

Nem ismert semmi féle hátránya.

Kinek ajánlott?

Kortól, nemtől és egészségügyi állapottól függetlenül.
Szinte mindenkinek, de elsősorban azoknak, akiknek fontos a vitalitásuk, az egészségük fentartása, egészségük helyre állítása.
Több mint 300 tudományos vizsgálat támasztja alá hatékonyságát. Különböző betegségek esetén tud segíteni a hidrogénes víz rendszeres fogyasztása.

Hidrogénes víz készítő készülék ár

Termék megvásárlása: 240.000,- Ft

Lúgosító vízionizátor

Mi az a lúgosító vízionizátor?

Az ionizált lúgos víz előállítására használt víztisztító és víz lúgosító berendezés.
Elsősorban a víz lúgosítására használják. Sokszor előfordul, hogy az emberi szervezet a helytelen életmód és táplálkozás következtében elsavasodott állapotba kerül.
A víz Ph értékét egy ionizációs kamrában elektrolízis segítségével beállítja a kívánt Ph értékre. Így egy lúgos Ph értékű, ionizált vizet kapunk.

Lúgosító vízionizátor előnye

A vízionizátorral előállított ionizált víz lúgos, méregteleníti a szervezetet és közömbösíti a szabadgyököket. Ezáltal, segítve az elsavasodás okozta következmények megszüntetését!

Lúgosító vízionizátor hátránya

Nem tisztítja megfelelően a vizet. Csak egy egyszerű szénszűrő található benne.
Továbbá fontos, hogy élettanilag nem javasolt a rendszeresen lúgos vizet fogyasztani.
Az igazán komoly teljesítményt adó vízionizátoroknak, (amiknek megfelelően nagy az ionizációs kamrája, nagyon magas az ára) A kisebb ionizációs kamrával rendelkező készülékek viszont nem teljesítik azokat az értékeket, amiket elvárunk tőlük.
A konyhai csapról van bekötve a víz és ez nem mindenkinek szimpatikus.
A konyhai pulton sok helyet foglal.
Sűrűn kell az ionizációs kamráját vízkőteleníteni.
Magas beszerzési ár és magas fenntartási költségek.

Kinek ajánlott?

Ajánlott súlyos acidózis (elsavasodás) estében
Fogyókúra esetén, mivel a lúgosítással könnyebben lehet megszabadulni a lerakódott zsírpárnáktól.
Gyenge immunrendszer esetén
Mindenkinek, akinek fontos az egészsége és annak, minél további megőrzése.
Fáradékonyság esetén. Szervezetben lévő gyulladás esetén.

Lúgosító vízionizátor ár

Termék megvásárlása: 200.000,- ft – 400.000,- Ft,-ig, de akár 850.000,- 900.000,- Ft is lehet.
Termék éves karbantartása: 20.000,- Ft – 28.000,- Ft- ig

További szempontok a „legjobb víztisztító berendezés” kiválasztásához

Milyen garanciákat kap a víztisztítóhoz?
A gyártó múltja, ismertsége.
A gyártó és a víztisztító berendezés engedélyei, minősítései.
Ajánlás útján vagy saját keresés útján szeretné megoldani a vásárlást?

Árubemutatókon soha Ne vegyen víztisztító berendezést!! MLM hálózatban szintén NE vegyen víztisztítót. Nem azért mert MLM ellenesek vagyunk, de egy kapszulákat forgalmazó cég nem tud olyan szakmai hátteret biztosítani, ami szükséges a víztisztító hosszútávú korrekt üzemeltetéséhez! A karbantartás rendkívül fontos!
Víztisztítót csakis hiteles és hozzáértő cégektől vásároljon!
Mennyire megoldott az alkatrész és szűrő ellátottsága a víztisztítónak?
Vállalják-e a hosszútávú és rendszeres karbantartását a víztisztítónak.

 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal!

error: