Átfolyós tartály nélküli ozmózis víztisztító berendezések

A direkt átfolyós, tartály nélküli ozmózis víztisztító berendezések az ozmózis víztisztítók prémium kategóriáját képviselik. Nagyobb teljesítmény, kevesebb hely, magasabb árkategória.

A tartály nélküli berendezésekből közvetlenül tudjuk kivenni a tisztított vizet. Szinte korlátlan mennyiségű friss tisztított vizet biztosítanak a számodra.

Ezen berendezések helyigénye kevesebb a tartályos társaikénál, ezért értékes helyek maradnak meg számodra a konyha szekrényben. A direkt átfolyós berendezések minden esetben nyomásfokozó szivattyúval, és elektronikával rendelkeznek, így elektromos áram vételi lehetőséget kell biztosítani a működésükhöz.

A direkt átfolyós berendezések nyomásfokozó szivattyút, nagyobb teljesítményű RO membránokat, és több alkatrészt tartalmaznak. Ezért a fentartási költségük magasabb a hagyományos tartályos ozmózis berendezésekétől. Az egyik legfontosabb adat ezeknél a víztisztítóknál, a liter/perc tisztítási kapacitás. Vagyis, hogy milyen hamar tudom a tiszta vizet kivenni a berendezésből.

A komolyabb, új generációs berendezések már az 1,6 liter/perc teljesítményt tudják.
.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

error: