RO tartály műanyag, Puricom víztisztítóhoz

16 500 Ft

Fordított ozmózis víztisztítókhoz használatos tisztavíz tartály. A tartályban tárolódik felhasználásig 8 liter szűrt, tisztított víz. A tartály anyaga élelmiszeripari minőségű anyagokból készül.

Leírás

8 literes tisztavíz tartály ozmózis víztisztítókhoz

A RO 122 típusú tisztavíz tartály 8 liter tisztított víz tárolására alkalmas. Mivel az ozmózis víztisztítás sajátossága, hogy az ozmózis membránon lassan szűrődik át a víz, ezért a tisztított víz egy nyomás alatt lévő tartályban gyűlik.

A nyomás tartály (puffer tartály) teszi lehetővé a fordított ozmózis rendszer automatikus működtetését. Az RO tartályok a csaptelep nyitásakor stabil és állandó vízáramot tudnak biztosítani. Amikor vizet engedünk ki a víztisztítóból, a nyomás leesik a tartályban, és beindul a tisztítási folyamat. Ha a tartály újra megtelt, akkor pedig a víztisztítás automatikusan leáll.

Mivel a tartályban tárolt vízet fogyasztjuk, ezért bakteorológiai szempontból létkérdés a tartályok évenkénti ellenőrzése, karbantartása. Ekkor érdemes a tartály nyomását ellenőrizni, és beállítani a gyári értékre. Illetve a tartályok időszakonkénti fertőtlenítésére is nagy hangsúlyt kell fektetni!

A RO-122 tisztavíz tartályaz FDA által jóváhagyott anyagokból készült, és számos minőségi tesztet végeztek a megbízhatóság érdekében. Rendelkezik NSF és CE minősítésekkel rendelkezik is.
.

Specifikáció:

Modell: TP-16
Súly: 3,58 kg
Szín: fehér
Anyaga: műanyag
Belső bevonat: polipropilén
Max. tárolt víz: 12 liter (tartály térfogat:18 liter)
Mérete: 25 cm (átm.) x 37 cm (mag.)
Csatlakozási méret: 1/4″
Előnyomás: gyárilag beállítva 0,48 bar (7 psi)

Gyártó: TankPac Industries

error: